Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Cronologia unei luni de scandal

Trei contracte în valoare de 630.000 de euro date fără licitaţie la două firme cu sediul în acelaşi apartament. Artişti plătiţi în acte cu bani mai mulţi decât au primit, o scenă de scânduri închiriată cu 75.000 de euro. O lună de scandal şi o demisie a Monicăi Iacob-Ridzi care întârzie.

16 iunie - o investigaţie declanşată de „Gazeta Sporturilor“ dezvăluie că Ministerul Tineretului şi Sportului condus de Monica Iacob-Ridzi a acordat 630.000 de euro fără licitaţie către două firme care au sediul în acelaşi apartament
şi acţionari comuni - Artisan Consulting şi Compania
de Publicitate Mark - pentru organizarea evenimentelor de Ziua Tineretului. Trei contracte în total.

17 iunie - Monica Iacob-Ridzi merge în redacţia GSP cu contractele, iar sumele din acestea sunt halucinante: 75.000 de euro pentru închirierea unei scene, 10.000 de euro pentru concertul trupei Simplu, care era cotată la valoarea pieţei pentru un contract neexclusiv la 3.000 de euro.

Scena închiriată de MTS se dovedeşte a fi una din scânduri pusă pe nisip, dezvăluie Cotidianul.

18 iunie - conferinţă de presă la MTS. „Nu-mi pasă cum au fost cheltuiţi banii, ci că s-a îndeplinit obiectivul MTS”, a spus Ridzi.

18 iunie - noi acuzaţii lansate de redactorul-şef al „Gazetei Sporturilor“, Cătălin Tolontan: MTS a cumpărat ştiri şi reportaje pe bani publici, la televiziuni, fără ca acestea să fie marcate publicitar. 40% din acestea o au în prim-plan la Ridzi, 20% din ele pe Elena Băsescu, aflată în campanie pentru PE.

19 iunie - întrebat de cotidianul.ro, la Bruxelles, Traian Băsescu evită să comenteze subiectul Rdizi.

20 iunie - PNL depune plângere la Parchet
împotriva lui Ridzi.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Cronologia unei luni de scandal
Astra Sport Pariuri: Cronologia unei luni de scandal
Astra Sport Pariuri: Cronologia unei luni de scandal
Astra Sport Pariuri: Cronologia unei luni de scandal