Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Manaila: Nu cred sa existe investitor care sa nu fi pierdut in aceasta perioada

Dupa trei sedinte de corectii consecutive, Bursa a revenit vineri pe plus, brokerii fiind de parere ca sfarsitul acestei luni va fi caracterizat de o incertitudine extrem de ridicata in piata. Indicele BET, care reda evolutia celor mai lichide 10 companii din piata, a urcat cu putin 2%, reusind sa se pastreze peste nivelul suport de 3.000 de puncte.

"Volatilitatea ridicata nu este un semn care sa caracterizeze numai piata locala, si pietele extrene fiind la fel de volatile ca a noastra. Un lucru este cert, dupa un an de criza, investitorii au devenit mai fricosi, si nu mai au incredere nici macar in cifre", a apreciat Adrian Manaila, directorul societatii de brokeraj Eldainvest.
In randul societatilor financiare, cea mai mare apreciere din sedinta de vineri au consemnat-o titlurile SIF Banat-Crisana (SIF1), in urcare cu 5,5%, pana la pretul de tranzactionare de 0,67 lei/actiune. In topul cresterilor au urmat actiunile SIF Muntenia (SIF4), in urcare cu 4% si titlurile SIF Transilvania (SIF3), care s-au apreciat cu 3,7%, atingand un pret de tranzactionare de 0,34 lei/actiune. Actiunile SIF Moldova (SIF2) si SIF Oltenia (SIF5) au fost oprite de la tranzactionare vineri, pe motivul intrunirii Adunarii Generale a Actionarilor.