Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Antonescu dă şi în Orban, şi în Tăriceanu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că nu va intra în campania
electorală în tandem cu un premier PNL, dar şi că nu va obstrucţiona justiţia în cazul Tăriceanu-Sterling.

Întrebat joi dacă intenţionează să nominalizeze un premier înainte de campania pentru prezidenţiale cu care să meargă în tandem şi dacă acesta va fi Ludovic Orban, Crin Antonescu a replicat:”Nu se pune problema de a nominaliza un prim-ministru pentru că asta ar însemna că ne jucăm. Şi, ca atare, nici domnul Orban nu poate beneficia, cel puţin acum, de această nominalizare”.

Liderul PNL a comentat, conform NewsIn, că doreşte să ţină campania în termeni „realişti, pragmatici, de seriozitate”. În opinia sa, „a construi un tandem cu un prim-ministru ipotetic poate să fie preocuparea cred a unui candidat care nu simte că spune destul prin persoana şi prin proiectul său, nu e cazul meu”.

Pe de altă parte, întrebat despre stafful său de campanie, Antonescu a răspuns că acesta va fi făcut public la începutul săptămânii viitoare, în acest moment aflându-se în derulare procesul de alcătuire.

În cadrul conferinţei de presă, Antonescu a fost întrebat şi dacă a luat lecţii de limba engleză, cu referire la un talk show al Realitatea Tv la care acesta a participat şi i s-a solicitat să vorbească această limbă.

El a precizat că nu a început să înveţe engleza. „Fac şi eu ce pot, o să ajung şi la asta, nu vă pierdeţi cumpătul.” „Sper că odată cu intrarea în campania electorală şi Traian Băsescu va ţine cont de sfatul care mi-a fost dat mie, pentru că e valabil şi pentru domnia sa”, a adăugat Antonescu.

Totodată, preşedintele PNL a vorbit şi despre solicitarea PDL de începere a urmăririi penale în cazul fostului premier: „Nu am nimic de adăugat la ceea ce a declarat Tăriceanu public. Nu facem nici un fel de obstrucţie demersului”.
Prezidenţiabilul PNL îşi prezintă programul


Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a anunţat că liderul partidului, Crin Antonescu, îşi va lansa luni programul pentru alegerile prezidenţiale. Stroe a afirmat că Antonescu îşi va lansa platforma
de candidat la prezidenţiale, luni, la ora 17.00, la Palatul Parlamentului. Liberalii se întrunesc luni, de la ora 10.00, în şedinţa săptămânală a Biroului Politic Central, urmată, de la ora 11.00, de cea a Consiliului Naţional Executiv. Potrivit lui Stroe, în şedinţa CNEx se vor discuta măsurile de reorganizare a unor filiale, precum Timiş, şi va fi discutată componenţa echipei de campanie a prezidenţiabilului Antonescu.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Antonescu dă şi în Orban, şi în Tăriceanu
Astra Sport Pariuri: Antonescu dă şi în Orban, şi în Tăriceanu
Astra Sport Pariuri: Antonescu dă şi în Orban, şi în Tăriceanu
Astra Sport Pariuri: Antonescu dă şi în Orban, şi în Tăriceanu