Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Geoană: viitorul guvern depinde de cine câştigă prezidenţialele

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, atrage atenţia că rezultatul alegerilor prezidenţiale din această toamnă va decide partidul care va forma viitorul guvern.

Liderul social democrat a apreciat joi, citat de NewsIn, cu ocazia conferinţei Organizaţiei Municipale Craiova
a partidului, că, în cazul în care vreun pesedist sau vreun român „îşi face iluzia că Traian Băsescu are cel mai mic gând de a continua vreo colaborare cu PSD, în eventualitatea, mai puţin probabilă azi, de a câştiga un nou
mandat, se înşală amarnic“.

Mircea Geoană a apreciat că învingătorul din alegerile prezidenţiale din toamna acestui an „va fi cel care va da tonul jocului
în România, aşa cum a fost la domnul Iliescu, la domnul Constantinescu şi acum la actualul preşedinte“.

Preşedintele PSD, care şi-a anunţat deja înscrierea în cursa prezidenţială, a subliniat că „mai important decât cine guvernează România, chiar şi numele preşedintelui, este ce fel de proiect aducem pentru România“.

Mircea Geoană a mai vorbit şi despre rezultatele unui sondaj de opinie care încă nu a fost dat publicităţii: „Am încheiat în urmă cu câteva zeci de ore o nouă măsurătoare pe care o facem în timpul pregătirilor pentru alegerile prezidenţiale.

Diferenţa este de doar şase procente în favoarea actualului preşedinte. În urmă cu trei luni era de peste 30 de puncte şi este un lucru evident pentru toată lumea că actualul preşedinte şi-a epuizat potenţialul şi este într-o cădere extrem de dramatică în încrederea populaţiei“.

Preşedintele PSD a explicat că Traian Băsescu „este în mare măsură deja înfrânt de propria lipsă de performanţă şi de neonorarea promisiunii solemne pe care a făcut-o în faţa românilor când a fost ales în urmă cu cinci ani“.
Liderul social democrat a scos la iveală şi o serie de dileme în ceea ce-l priveşte: „Întrebarea astăzi nu este dacă Mircea Geoană câştigă Preşedinţia, ci întrebarea este ce facem dacă el câştigă Preşedinţia şi cum reuşim să adunăm energiile naţiunii noastre să ne îndreptăm într-o nouă direcţie“.

Preşedintele PSD a menţionat faptul că măsurile înaintate în urmă cu câteva zile pentru redresarea economiei
reprezintă o soluţie pentru evitarea riscului ca în toamna acestui an să se declanşeze o criză socială.

„Nici eu nu am crezut în urmă doar cu poate un an că situaţia economică şi socială se va degrada atât de mult, că poate nimeni nu a anticipat, poate nici cei mai pesimişti din analişti că vom avea o astfel de contracţie economică într-un timp atât de scurt“, s-a justificat Mircea Geoană.

PSD, prin vocea sa, a salutat o iniţiativă a liberalilor de redresare economică şi Mircea Geoană a adăugat că apreciază „orice altă idee din orice alt loc“.

În opinia sa, „riscul este ca în toamnă lucrurile să meargă într-o direcţie greşită şi acest lucru nu este de aşteptat. Aceste măsuri dezbătute în zilele următoare vor putea să aducă o schimbare de direcţie“.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Geoană: viitorul guvern depinde de cine câştigă prezidenţialele
Astra Sport Pariuri: Geoană: viitorul guvern depinde de cine câştigă prezidenţialele
Astra Sport Pariuri: Geoană: viitorul guvern depinde de cine câştigă prezidenţialele
Astra Sport Pariuri: Geoană: viitorul guvern depinde de cine câştigă prezidenţialele