Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Prazul il face puternic pe Geoana

"De Traian Basescu ma mai despart sase procente, iar daca nu il invingem ne da afara de la guvernare", "imi fac casa
cand trece criza, dar nu-mi place programul
<>" si "ma enerveaza ministrii Transporturilor", au fost mesajele candidatul Geoana transmise in timpul unei vizite de lucru in Oltenia.
Liderul PSD pretinde ca a reusit sa recupereze miraculos patru procente fata de Traian Basescu pe traseul Bucuresti-Craiova, sustinand ca il mai despart doar 6% fata de seful statului. El a omis sondajul CURS, prezentat de PSD saptamana trecuta, care arata ca se afla la zece procente distanta fata de actualul presedinte. "Am incheiat in urma cu doar cateva zeci de ore o noua masuratoare pe care o facem in pregatirea alegerilor prezidentiale", si-a incurajat Geoana militantii pentru a-i motiva in perspectiva alegerilor din toamna. Conform calculelor presedintelui PSD daca a reusit sa castige patru procente intr-o saptamana, nu va avea nici o problema sa mai adune sase procente in cinci luni de campanie. Pentru a baga frica in pesedisti le-a spus sa isi ia gandul de la guvernare daca vor pierde lupta
pentru Cotroceni, deoarece Traian Basescu nu mai are de gand sa colaboreze cu PSD dupa ce va castiga
batalia electorala. In rolul candidatului pentru prezidentiale, Mircea Geoana nu a pierdut ocazia sa joace rolul nemul­tumitului. "Programul <> a fost o incercare onesta de a reporni creditarea, dar efectul de antrenare al economiei este aproape nul", a afirmat pesedistul, citat de Mediafax. Pentru ca autostrazile sunt o buna tema de campanie, liderul PSD nu a uitat sa spuna ca il enerveaza ministrii Transporturilor care au avut bani pentru investitii dar nu au facut nimic.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Prazul il face puternic pe Geoana
Astra Sport Pariuri: Prazul il face puternic pe Geoana
Astra Sport Pariuri: Prazul il face puternic pe Geoana
Astra Sport Pariuri: Prazul il face puternic pe Geoana