Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Adio, „Puriule”! Rednic şi-a anunţat demisia

Inevitabilul s-a produs
. Huiduit de fani şi, potrivit anumitor speculaţii, lucrat de proprii elevi, Mircea Rednic a anunţat că pleacă de la Rapid. Anunţul nu a fost unul oficial şi a fost făcut cu nici 24 de ore înainte de derby-ul cu Steaua, din Giuleşti.

După doar cinci luni şi nouă zile petrecute pe banca tehnică a alb-vişiniilor, „Puriul” se pregăteşte să părăsească din nou Giuleştiul. Dacă în cele două cazuri precedente a făcut-o cu medaliile la „gât”, de această dată Rednic va pleca pe uşa din dos - 5 înfrîngeri în 16 jocuri a înregistrat Rapid cu el pe bancă în acest sezon; în octombrie, când „Puriul” a preluat echipa, giuleştenii erau neînvinşi.

„Jucaţi pentru voi şi pentru suporteri. Eu plec, indiferent de scor”, le-ar fi zis Rednic elevilor săi, în cursul serii de miercuri. „Simte că nu mai are de ce să rămână, câtă vreme fotbaliştii sunt împotriva lui. Va pleca sigur după jocul cu Steaua!”, au declarat apropiaţi de-ai tehnicianului pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

În plus
, „Puriul” este nemulţumit şi de soarta incertă a pachetului majoritar giuleştean, acest aspect reprezentând un alt motiv al „divorţului” dintre antrenor şi echipă. „Dacă pleacă George, voi proceda la fel si eu! El m-a adus şi ar fi anormal să continui în urma lui!”, anunţa Rednic în urmă cu ceva vreme.

Fathi Taher, viitorul patron al Rapidului, nu a ţinut să dezvolte subiectul plecării „Puriului”, declarând doar atât: „ Noua conducere va hotărî soarta lui Mircea Rednic. După ce preiau majoritatea acţiunilor, las profesioniştii să decidă staff-ul tehnic”.

Trăind însă în România şi existând destule precedente, nu putem să nu ne punem următoarea întrebare: Să fie oare anunţul lui Rednic o simplă strategie de ambiţionare a elevilor, una care poate transforma noaptea zilei de joi într-o revenire în cursa pentru titlu, dar şi într-o frumoasă împăcare între cele două părţi: antrenor şi jucători plus suporteri?! Vom vedea...