Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Inginerii celor de la Samsung

Inginerii celor de la Samsung au dezvoltat un nou cip CMOS ce oferă o rezoluţie a imaginii de opt megapixeli. Cipul are dimensiunile de 28 x 15.3 x 8.5 milimetri, motiv pentru care este destinat în special telefoanelor mobile. Cipul dispune de câteva feature-uri interesante, cum ar fi senzitivitate ISO 1600 şi lungime focală de F2.6.

Coreenii de la Samsung au anunţat că vor folosi noul senzor doar pentru telefoanele construite de ei, însă nu au exclus posibilitatea de a licenţia noul senzor şi pentru alţi producători. Având în vedere că realizarea unui telefon mobil, de la design şi până la fabricare, durează aproximativ 18 luni, este foarte probabil ca în 2009 să apară pe piaţă telefoane mobile a căror cameră foto
oferă rezoluţie de opt megapixeli.


Deşi există de câţiva ani senzorul de cinci megapixeli pentru camere foto destinate telefoanelor mobile, acesta încă nu a reuşit să se impună. Excepţia care întăreşte regula este exclusivistul N95, model care este însă inaccesibil (datorită preţului) pentru marea majoritate a utilizatorilor de telefonie mobilă. În aceste condiţii este greu de crezut că vom vedea pe piaţă telefon cu cameră foto de opt megapixeli prea curând, însă, nu este exclus ca la anul să vedem un astfel de telefon.