Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Meciul de adio al lui Copos

Cu doua puncte avans, ros-albastrii spera sa profite de esecul de ieri al lui Poli Timisoara si sa isi consolideze pozitia secunda in clasament. Dincolo de importanta partidei pentru ierarhia din Liga I, diseara in Giulesti ar putea fi ultimul meci al lui George Copos ca patron al Rapidului, fiind din ce in ce mai clar ca acesta ii va ceda 80% din actiuni lui Fahti Taher. De aceea, acest derby de mare traditie si incarcatura capata si un aspect simbolic, fiindca, in ciuda caracterului sau duplicitar si materialist, Copos ramane omul care a transformat Rapidul dintr-o grupare boema si fara mari pretentii, intr-un club puternic din Romania, care a reusit si performante in Europa.
In confuzie totala dupa tot circul cu vanzarea sau pastrarea clubului de catre Copos, jucatorii Rapidului sunt convinsi ca o victorie astazi ar sterge cu buretele esecurile usturatoare si neasteptate din acest an, desi un calcul simplu arata ca, in cazul unei victorii in prima runda din acest an, cu Universitatea Cluj, giulestenii ar fi fost pe locul secund, la cinci puncte de liderul CFR Cluj, iar daca ar fi castigat si meciul de acasa cu Poli Timisoara ar fi fost la doar doua puncte de primul loc! Asa, Rapidul mizeaza doar pe orgoliu si pe fani, pentru ca atmosfera generala din Giulesti este una specific romaneasca, toata lumea gandindu-se mai mult la viitorul propriu sub un nou patron. Nu ca la Liverpool, care a castigat pe banda rulanta si in campionat, si in Liga Campionilor chiar in timpul unor negocieri, ulterior esuate, pentru schimbarea proprietarului. Ca sa fie tacamul complet, inca patronul Copos a amenintat ca va scoate echipa de pe teren daca Steaua va fi avantajata de arbitraj, plecand, pana la un punct justificat, de la sprijinul substantial pe care l-au primit ros-albastrii din partea fluierasilor in etapele din retur. "Cred ca o sa iesim de pe teren daca nu vom fi arbitrati corect", a sustinut ieri si Costin Lazar, desi in multe momente ale acestui an Rapidul nu prea a fost pe teren. "Este un meci capital. Ne trebuie victoria pentru a avea in continuare sanse la un loc in Liga Campionilor. Ne asteapta un meci greu, pentru ca stelistii sunt in forma buna, pe cand noi nu traversam cea mai buna perioada", a adaugat Lazar. De partea cealalta, Steaua vine in Giulesti dupa trei victorii consecutive, cu un moral excelent, din postura echipei care a ajuns pe locul secund si care se afla in urmarirea liderului. "Daca invingem vom fi la cinci puncte in fata Rapidului si putem ocupa mai usor locul doi la final. Nu pot spune ca suntem favoriti, la derby-uri ambele echipe au sanse egale. Va fi mai greu decat cu CFR, jucam si in deplasare, plus
ca intotdeauna am avut meciuri grele cu ei. Am facut foarte multe egaluri cu Rapid, de putine ori am reusit sa castigam", a apreciat stelistul Nicolae Dica.