Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Dinamo a tremurat serios pentru prima victorie cu Mulţescu

Dinamo a reuşit, în sfârşit, să câştige un meci cu Gigi Mulţescu pe banca tehnică, dar, din nou, s-a chinuit şi a tremurat pentru puncte într-un joc cu moldovenii de la Poli Iaşi.

“Câinii roşii” au avut noroc, au înscris repede de două ori, şi după ce s-au văzut cu 2-0 pe tabela de marcaj în minutul 26, mulţumită golurilor înscrise de Dănciulescu (min 9) şi Miranda, dinamoviştii s-au mulţumit să păstreze rezultatul. Oarecum obligaţi şi de situaţia în care s-au văzut puşi de Stoican, eliminat în minutul 44 pentru un fault foarte dur, bucureştenii s-au retras în prorpiul teren şi i-au lăsat pe ieşeni să zburde.

Eleveii lui Ionuţ Popa nu s-au lăsat mult invitaţi, au redus din handicap prin Andrei Cristea, şi le-au chinuit îngrozitor pe gazde. Până la urmă scorul a rămas neschimbat dar pe final de meci dinamoviştii au tras de timp fără ruşine. Deşi Dinamo nu a reuşit, nici acum, să impresioneze, Gigi Mulţescu a profitat de victorie ca să plătească nişte poliţe: "E foarte preţioasă această primă victorie, dar aşa mi-e dat mie să câştig totul prin muncă. Jucătorii au avut o atitudine extraordinară. Am controlat jocul, dar într-un minut totul s-a întors cu 180 de grade. În repriza a doua am suferit, dar vreu să-i felicit pe jucători pentru că au câştigat acest meci cu inima
. Au fost două reprize diferite, în prima am construit, iar în a doua a trebuit să conservăm rezultatul. Sunt mai liniştit acum, mai respir puţin", a spus Mulţescu care crede că este normal ca postul de antrenor la Dinamo să fie râvnit de alţi tehnicieni. "Normal că este căutat postul de antrenor, pentru că e vorba de Dinamo. E un post râvnit, dar cred că s-a exgerat cu Florin Marin pentru că am vorbit cu el. Era prea pe faţă să vină la şedinţa conducerii. Campionatul încă se joacă şi cred că mai avem şanse la locul doi. Nu mă interesează rezultatul meciului Rapid - Steaua, aş vrea să piardă amândouă".