Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Vlad Hagiu, scos din bazin

Biroul Federal a acceptat demisia antrenorului nationalei de polo, urmatorul selectioner urmind sa fie adus din strainatate.

Omul care a contribuit decisiv la renasterea poloului romanesc, dar care a inecat acest sport foarte aproape de tarmul Olimpiadei de la Beijing, antrenorul Vlad Hagiu, a parasit nationala. Demisia sa, depusa imediat dupa ratarea calificarii la JO 2008, a fost acceptata ieri de Biroul Federal, urmind ca pe 15 aprilie sa fie numit un nou selectioner. „A fost o rusine prea mare fata de mine, fata de presedintele federatiei, fata de suporteri. A fost un esec prea mare. Eu trebuie sa am constiinta impacata pentru ca am facut ce trebuia. Ma duc la juniori cu fruntea sus si sper sa fac treaba“, a spus Vlad Hagiu, care admite ca mai are multe de invatat.

Fostul selectioner are 45 de ani si a antrenat nationala noastra in perioada 2004-2008. In tot acest timp, el a obtinut locul 6 la Mondialele din 2005, locul 4 la Europenele din 2006, de la Belgrad, si locul 11 la Mondialele din 2007. Un alt responsabil de ratarea calificarii nationalei noastre la Olimpiada de la Beijing, George Gaita, presedintele Federatiei Romane de Polo, a precizat ca pentru moment nu isi va da demisia si a subliniat
ca mai mult ca sigur viitorul selectioner va fi strain.