Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Şoc în optimile Cupei Franţei: O. Marseille, eliminată de amatorii de la Carquefou, 0-1

Un nou şoc în Cupa Franţei. Carquefou, echipă de amatori, a eliminat-o aseară pe O. Marseille, de 10 ori câştigătoare a competiţiei şi finalista ultimelor două ediţii, după ce a câştigat cu 1-0 partida din optimile Cupei Franţei. Partida disputată la Nantes, în faţa a 38.000 de spectatori, a fost decisă de golul lui N'Doye, din minutul 7.

Încă o dată se dovedeşte că în competiţia Cupei, indiferent din ce ţară, surprizele sunt la ordinea zilei. Carquefou este o echipă de amatori, care activează în liga a cincea franceză şi care este formată din profesori, funcţionari bancari, studenţi sau barmani. Deşi stau prost şi în liga a cincea, locul 14 din 16 echipe, ediţia din acest an a Cupei Franţei le-a venit ca o mănuşă celor de la Carquefou. În drumul lor spre sferturi au mai eliminat pe FC Gueugnon, din liga a doua franceză, iar în "32"-imi au mai făcut o victimă din fruntea primei ligi, AS Nancy.

La Carquefou joacă şi un român Marius Aniţa, care a intrat pe teren în minutul 71 al partidei cu O. Marseille. În sferturile Cupei Franţei s-au mai calificat Olympique Lyon, Bordeaux, PSG, Dijon, Sedan, Amiens şi Metz.