Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Adio, tata!

De ce pleci taticule? Nu te du! Mai stai!". Cuvinte strigate din inima, durere adanca, jale imensa. Sambata la pranz, Nicolae Dica si-a condus pe ultimul drum
tatal decedat joi.

Sute de oameni s-au strans pentru a-i fi alaturi fostului fotbalist de la FC Arges, sute de oameni au plans alaturi de Nicusor, sute de oameni au suferit impreuna cu actualul atacant stelist.

NU A DORMIT SI A PLANS

Sambata, ora 11.00. O liniste profunda domnea peste blocul unde traise timp
de 49 de ani Nicolae Dica. Imbracat in negru si sprijinit de sotia sa, Corina, Nicusor statea neclintit alaturi de sicriul tatalui. Nu dormise de doua zile, dar parca somnul era ceva inimaginabil pentru el. Dorea din tot sufletul ca timpul sa se dilate, dorea sa prelungeasca la infinit ultimele clipe alaturi de parinte. A plans enorm in momentul in care l-a vazut asezat in sicriu, dar lacrimile i-au secat dupa cateva ore. Acum urma clipa despartirii. Fix la ora 12, a inceput slujba in apartament. A fost momentul culminant. Nicolae a inceput din nou sa planga si cu ochii ridicati spre cer cauta un punct de sprijin. Tatal, omul pe care il iubea enorm, se pregatea sa plece in ceruri.

DICA A FOST LA UN PAS DE LESIN

In spatele blocului, lume multa. La un moment dat, soseste autocarul Universitatii Craiova. Aflati in drum spre Bucuresti, jucatorii olteni s-au oprit pentru a sta alaturi de Dica si pentru a-l sustine. In frunte cu antrenorul Stefan Stoica, oltenii au depus coroanele si, cu capetele plecate, s-au aliniat in fata scarii blocului. Au discutat pe rand cu MM Stoica, acesta fiind, de altfel, singurul oficial al Stelei care a participat la inmormantare. La ora 12.30, sicriul a fost scos din apartament si urcat in dric. Alb la fata, Nicusor a incercat sa mearga pe jos in spatele masinii. Nu a putut sa faca decat trei pasi, dupa care a simtit ca lesina. Sprijinit de sotie a urcat intr-o masina, nu inainte ca socrul sau sa-l ude cu apa pe fata. Sorin, fratele jucatorului de la Steaua, a fost cel mai
tare. Urland de durere, a reusit totusi sa nu cedeze si sa-si sprijine mama. Tanta Dica traia parca intr-o alta lume. Sedata de durere, mama fotbalistului mergea mecanic, iar lacrimile ii siroiau pe obraz.

MM STOICA A AVUT GRIJA DE FOTBALIST

Trei bodyguarzi au incercat sa asigure protectia sicriul, pentru ca toti oamenii doreau sa-l mai vada o data pe Nicolae Dica. Coroanele si florile aduse formau parca un drum
atat de frumos si atat de stralucitor. MM Stoica a incercat pe cat a putut sa
nu-l piarda pe Dica din ochi. Orice miscare a fotbalistului era urmarita cu atentie de catre Stoica, acesta oferindu-se chiar sa-l duca pe Nicolae la cimitir cu propria-i masina. Plecarea din curtea blocului a fost infernala. Familia decedatului incerca din rasputeri sa se opuna, cu totii sperand ca de fapt acesta este un cosmar. Nu avea sa fie asa. Urma ultimul drum.

ULTIMELE SECUNDE ALATURI DE TATA

Cortegiul a ajuns la biserica, iar slujba a trecut pe nesimtite. Fotoreporterii s-au oprit din fotografiat. Bliturile au amutit si doar luminile de la lumanari palpaiau. Privit din spate, tatal fotbalistului parea ca doarme... un somn lin si plin de vise frumoase. Murise bucuros ca si-a vazut fiul ajuns unul dintre cei mai mari fotbalisti din tara si murise sperand totusi ca Steaua, echipa unde activeaza Nicusor, va reveni si va participa din nou in Liga Campionilor. Drumul biserica - cimitir. Nicusor nu mai poate. Se taraste, pur si simplu, spre un loc unde nu ar vrea sa ajunga niciodata. Numara secundele, iar prin fata ii trec toate amintirile legate de parinte. Isi aduce aminte instantaneu totul, incepand cu prima zi in care tatal il dusese la fotbal si terminand cu... tipetele de durere care sfasie linistea din cimitir. Sicriul este acoperit si coborat in groapa. "Adio, tata!", striga Dica dupa care totul se termina.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Adio, tata!
Astra Sport Pariuri: Adio, tata!
Astra Sport Pariuri: Adio, tata!
Astra Sport Pariuri: Adio, tata!