Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Mutu loveste din nou in Serie A

Briliantul" a marcat pentru Fiorentina si a ajuns la cota 13

ITALIA, Serie A, etapa a 28-a * ADRIAN MUTU a marcat pentru Fiorentina, 1-1 in deplasare cu US Palermo. Mutu a fost integralist si a deschis scorul in minutul 32. Gazdele au contestat faza, motivand ca mingea trebuia trimisa in afara terenului dupa o accidentare a unui jucator. Pentru proteste, Guidolin, antrenorul lui Palermo, a fost trimis in tribuna. Mutu a spus ca nu a vazut faptul ca Palermo a solicitat intreruperea jocului * PAUL CODREA si VALI NASTASE, ambii suspendati, au ratat duelul direct in meciul AC Siena - Ascoli, scor 0-1.

ITALIA, Serie B, etapa a 27-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-0 acasa cu Treviso. Patrascu a primit un cartonas galben.

GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 25-a * VLAD MUNTEANU si SERGIU RADU au jucat toate minutele pentru Energie
Cottbus, 0-2 acasa cu Alemannia Aachen. La oaspeti, LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular, a primit un cartonas galben in minutul 32 si i-a lasat locul lui Casper in minutul 79 * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 84 pentru FCV 05 Mainz, 1-0 acasa cu Arminia Bielefeld. Niculae l-a schimbat pe Zidan * ALBERT STREIT a fost titular pentru Eintracht Frankfurt, 2-2 in deplasare cu FC Nürnebrg. Streit a pasat decisiv la primul gol al echipei sale si a fost schimbat de Huggel in minutul 68.

GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 25-a * IULIAN FILIPESCU (integralist, cartonas galben in minutul 22) si MIHAI TARARACHE (titular, cartonas galben in minutul 63, schimbat in minutul 68 de Bodzek) au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 0-2 acasa cu Greuther Furth * MAXIMILIAN NICU a fost titular pentru Wacker Burghausen, 2-2 acasa cu SC Freiburg. Nicu a stabilit scorul final in minutul 65, printr-un autogol, si a fost schimbat in minutul 75 de Toleski.

FRANTA, Ligue 1, etapa a 28-a * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, 2-1 acasa cu AS Nancy. Keseru a fost schimbat in minutul 89 de Vainqueur * FLORIN BRATU a lipsit de la Valenciennes, 3-1 in deplasare cu Troyes.

BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 25-a * ALIN STOICA a marcat golul victoriei pentru KAA Gent, 1-0 in deplasare cu Standard Liege. Stoica a fost titular, a inscris in minutul 47, iar in minutul 87 a fost inlocuit de Laybutt.

OLANDA, Eredivisie, etapa a 28-a * GEORGE OGARARU a fost titular pentru Ajax Amsterdam, 4-1 in deplasare cu Twente Enschede. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA, neconvocat.

TURCIA, Super Lig, etapa a 24-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 0-0 in deplasare cu Genclerbirligi * CORNEL FRASINEANU (integralist) si DANIEL PANCU (titular, schimbat in minutul 46 de Eser) au jucat pentru Bursaspor, 1-3 in deplasare cu Sivasspor.

GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 25-a * COSMIN BARCAUAN a fost integralist pentru PAOK Salonic, 2-0 pe teren propriu cu Aigaleo Atena.

BULGARIA, PFA, etapa a 17-a * FLORENTIN PETRE a marcat golul lui TSKA Sofia, 1-1 in deplasare cu Lokomotiv Plovdiv. Petre a fost integralist si a egalat in minutul 77. La TSKA, EUGEN TRICA a fost titular si i-a lasat locul lui Odogi in minutul 80, in timp
ce ALEXANDRU PITURCA nu a fost convocat.

UNGARIA, NB-I, etapa a 20-a * MARIUS RADU (integralist), LAURENTIU RUS (integralist), ALEXANDRU DRAGOMIR (integralist), CRISTIAN CIGAN (integralist) si ION IBRIC (titular, schimbat de Ankamah in minutul 75) au jucat pentru FC Sopron, 0-1 acasa cu Gyor. De la Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER, a lipsit LUCIAN MUNTEANU * CIPRIAN BINDER a intrat in minutul 65 pentru Diosgyor, 0-1 in deplasare cu Pecs. Binder l-a schimbat pe Elek si a primit un cartonas galben in minutul 85.

POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 17-a * EMILIAN DOLHA (integralist) si HRISTU CHIACU (din minutul 78 in locul lui Golos) au jucat pentru Wisla Cracovia, 2-2 acasa cu Arka Gdynia.

RUSIA, Premier Liga, etapa 1 * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 1-0 in deplasare cu Luci-Energhia Vladivostok. Stoica a primit un cartonas galben in minutul 90.

UCRAINA, UPL, etapa a 18-a * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 63 pentru Dinamo Kiev, 1-1 in deplasare cu Krivbas Krivoi Rog. Cernat a intrat in locul lui Rebrov. De la Dinamo a lipsit TIBERIU GHIOANE, care a jucat 90 de minute in meciul echipelor de rezerve, Krivbas - Dinamo 2-2.

ELVETIA, Challange League, etapa a 21-a * CRISTIAN IANU a marcat pentru AC Bellinzona, 2-0 acasa cu Concordia. IANU a fost integralist si a stabilit scorul final in minutul 47. Pentru Bellinzona a jucat si ADRIAN PIT (titular, schimbat in minutul 77 de Alade).

CHINA, Super League, etapa a 2-a * DUMITRU MITU a marcat un gol pentru Quingdao Zhongneng, 2-0 acasa cu Liaoning Zhongyuan. Mitu a fost integralist si a deschis scorul in minutul 64. (MIG)

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Mutu loveste din nou in Serie A
Astra Sport Pariuri: Mutu loveste din nou in Serie A
Astra Sport Pariuri: Mutu loveste din nou in Serie A
Astra Sport Pariuri: Mutu loveste din nou in Serie A