Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Judecata pentru Tractorul

"Tractoristii" asteapta astazi cu sufletul la gura judecarea cererii de anulare a sedintei Adunarii Generale a Actionarilor din 23 februarie, eventuala sentinta favorabila aducand convocarea unei noi sedinte si reinstaurarea cadrului legal de administrare
a societatii, fiindca acum nimeni nu are dreptul de semnatura. Avocatii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) au reusit sa obtina devansarea cu o saptamana a termenului la care Tribunalul Brasov ia in discutie solicitarea de anulare a AGA. Aceasta fusese depusa martea trecuta la Tribunalul Brasov, dupa intalnirea ad-hoc de lunea trecuta, la sediul AVAS, la care au luat parte liderii sindicali de la Tractorul, prefectul Aurelian Danu si presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, ca urmare a protestului spontan, din aceeasi dimineata, a angajatilor.
Convocarea unei noi sedinte AGA - fapt care nu este posibil acum, decat prin instanta, dupa ce s-a decis lichidarea voluntara a societatii si dizolvarea Consiliului de Administratie - este esentiala pentru a numi un nou administrator unic, in locul celui numit in AGA din 23 februarie, si care a demisionat aproape imediat.
Potrivit reprezentantilor AVAS, in prima sedinta, Autoritatea va propune numirea in functia de administrator unic a lui Gheorghe Pasca, director adjunct al Directiei Valorificare Participatii din cadrul AVAS, fost administrator special al uzinei, si a lui Titu Serban - director in exercitiu, dar fara mandat legal - in functia de director general al societatii. Acestia vor avea ca sarcina prioritara gasirea unor solutii pentru plata salariilor restante.
Pana acum, angajatii, majoritatea trimisi fortat in concediu de odihna, au incasat doar 23% din avansul salarial al lunii februarie, desi de zilele trecute trebuia sa inceapa plata lichidarii. Ulterior se vor repune in discutie cele patru puncte care fusesera pe ordinea de zi a sedintei din 23 februarie: aprobarea lichidarii voluntare a uzinei de tractoare, numirea administratorului unic, salarizarea administratorului unic, aprobarea programului de restructurare totala a societatii.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Judecata pentru Tractorul
Astra Sport Pariuri: Judecata pentru Tractorul
Astra Sport Pariuri: Judecata pentru Tractorul
Astra Sport Pariuri: Judecata pentru Tractorul