Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Teo se teme de ziua pacalelilor

Teo Trandafir lanseaza Romantica TV pe 2 aprilie, in speranta ca oamenii nu vor confunda aparitia postului cu o gluma. La noua televiziune, fosta vedeta PRO Tv va face echipa cu Tanta si Trafalet intr-o emisiune zilnica, Oana Zavoranu isi va juca viata
, iar iubita lui Robert Turcescu va prezenta emisiuni "in schimburi" cu Catalin Crisan.

Dupa doua amanari de lansare succesive, Romantica TV, cu Teo Trandafir la carma, se pregateste sa ia in piept piata mass-media autohtona. Initial, noua televiziune ar fi trebuit sa emita la inceputul lunii martie. Lansarea a fost amanata apoi pentru 25 martie pentru ca in final Teo sa hotarasca din scaunul
directorial ca cea mai buna zi pentru debut este 2 aprilie. Conform publicatiei X Magazin, in alegerea datei pentru lansare au contat superstitiile lui Teo care s-a temut de fatidica "zi a pacalelilor".

VEDETE IMPORTATE

Pe langa celebra emisiune
"Teo", in grila de programe a noului post isi fac loc si alte show-uri care au facut pana acum rating la televiziuni concurente. Fosta teverista Raluca Moianu vine cu "Iarta-ma", iar pentru cuplul Ionut Dolanescu si Andreea Banica, fostii prezentatori ai emisiunii "Folclorul contraataca" de la Antena 1, s-a gasit un format de emisiune- concurs, importat din Olanda.

FAVORURI INTRE COLEGI

De import este si prezentatoarea basarabeanca Ludmila Balan, mama cantaretului Dan Balan (ex-O-Zone). Tot la Romantica, Teo a gasit un loc si pentru Oana Sarbu, iubita colegului de trust Robert Turcescu. Ea va prezenta, prin rotatie cu interpretul Catalin Crisan, o emisiune de divertisment.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Teo se teme de ziua pacalelilor
Astra Sport Pariuri: Teo se teme de ziua pacalelilor
Astra Sport Pariuri: Teo se teme de ziua pacalelilor
Astra Sport Pariuri: Teo se teme de ziua pacalelilor