Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Ioana a zburat 9.589 km după trabucuri

Fiica preşedintelui se află în Cuba, la un festival inedit

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, se află de câteva zile în Cuba, unde participă la festivalul internaţional al trabucurilor. E fascinată de ţigaretele cubaneze rulate manual, dar este şi foarte interesată de afacerile în domeniu, având în vedere că este proprietara mai multor magazine în ţară şi totodată distribuitor de trabucuri.

La scurt timp
după ce a vizitat localitatea Păuneşti, unde a fost repartizată să lucreze ca notar, Ioana Băsescu a plecat în Cuba, unde are loc anual festivalul internaţional de trabucuri. La această ediţie au participat câteva sute de producători din peste 40 de ţări, mare parte din produse
fiind distribuite în România prin magazinele "Casa del Habano", firmă care este reprezentată de fiica cea mare a şefului statului.

Cuba produce cele mai multe dintre trabucurile de lux din lume, mărci precum "Cohiba", "Montecristo", "Romeo y Julieta" şi "Hoyo de Monterrey" numărându-se printre cele mai apreciate ţigări de foi din lume.
Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri. De această dată, în ultima zi a festivalului, marele absent a fost "El Lider Maximo".
Este pentru prima dată când liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate. Fidel Castro nu a mai apărut în public de aproximativ şapte luni.

Ioana a fost la Havana şi anul trecut, dar atunci a fost împreună cu Bodo. Ea spune că s-a îndrăgostit de cubanezi. "Sunt nişte oameni minunaţi, este o plăcere să-i întâlneşti. Mă simt excelent şi chiar am timp câteva ore să-mi pun la treabă aparatul de fotografiat. Sper să mă întorc cu produse noi şi cu imagini inedite", ne-a declarat Ioana Băsescu.

Băsescu nu s-a lăsat de fumat

Preşedintele Traian Băsescu nu renunţă în ruptul capului la fumat. Cu toate că în 2005 declara că va fi primul care se va lăsa de fumat atunci când Guvernul va introduce taxa de viciu, şeful statului nu s-a ţinut de cuvânt. Băsescu tot fumează. Chiar şi la ultima şedinţă de guvern la care a participat în urmă cu zece zile, preşedintele "a tras un fum" chiar în sala de şedinţă, spre exasperarea miniştrilor fumători, care nu o pot face decât în locurile special amenajate în clădirea guvernului.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Ioana a zburat 9.589 km după trabucuri
Astra Sport Pariuri: Ioana a zburat 9.589 km după trabucuri
Astra Sport Pariuri: Ioana a zburat 9.589 km după trabucuri
Astra Sport Pariuri: Ioana a zburat 9.589 km după trabucuri