Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Madalina Manole nu renunta la Prigoana

Din cauza certurilor dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, nunta Madalinei Manole cu Mircea Petru a fost amanata cu cateva luni. Cantareata si omul de afaceri nu au mai vorbit despre pregatiri, dar asta nu inseamna ca solista si-ar fi gasit alti nasi. Ea le-a oferit celor doi porumbei ragazul de a-si savura dulcea impacare.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, cuplul care i-a surclasat la capitolul impacari si despartiri chiar si pe Elizabeth Taylor si Richard Burton, au o bila
neagra la capitolul "stabilitate sentimentala". Acesta a fost si motivul invocat de Oana Zavoranu si Pepe, cand s-au hotarat sa-si caute alti nasi: "Au dreptate, ce exemplu sa le dam? Nu au mai vrut sa le fim parinti spirituali, dar nu-i condamnam. Asta nu inseamna ca le purtam pica, noua ne sunt foarte dragi, am ramas cu ei in relatii bune".
Se marita in primavara

Mai toleranti, Madalina si Mircea nu le-au aplicat aceeasi corectie: "Nu am mai discutat de ceva vreme cu Silviu Prigoana detaliile despre nunta mea. Dupa ce s-a impacat cu Adriana este cu siguranta foarte indragostit si trebuie sa-i acorde tot timpul din lume sotiei sale si sa treaca de la faza de indragostit la cea de sot. Astept un semn de la ei", a declarat artista. Prigoana a stiut sa profite de ragazul oferit de viitorii fini, rezolvandu-si cu brio problemele conjugale, asa ca acum e dispus sa se ocupe si de nunta Madalinei. Intre timp, solista a stabilit cu logodnicul ei, localul unde va avea loc petrecerea. Cei doi vor sa se casatoreasca in primavara in tara si nu in SUA, asa cum anuntasera initial.
Silviu Prigoana: Daca cei doi viitori insuratei ne mai vor, ii vom nasi cu drag. Zilele acestea ne vom intalni cu ei pentru a hotari cum si cand vom face nunta

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Madalina Manole nu renunta la Prigoana
Astra Sport Pariuri: Madalina Manole nu renunta la Prigoana
Astra Sport Pariuri: Madalina Manole nu renunta la Prigoana
Astra Sport Pariuri: Madalina Manole nu renunta la Prigoana