Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Clujul, inconjurat de flacari

Pompierii clujeni au avut mult de furca weekendul trecut cu flacarile scapate de sub control. Curatenia de primavara a atras dupa sine multe apeluri la 112 si multe interventii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Din Faget pina in Baciu, Clujul a semanat weekendul trecut cu un oras asediat de flacari. Chiar daca nu de fiecare data flacarile le-au dat mari batai de cap pompierilor, numeroase parcele au fost pirjolite.

Cercul de foc

Numai in ultimul sfirsit de saptamina pompierii au intervenit in peste 16 cazuri in care persoane au incendiat terenuri. E vorba de interventii pe strazile Girbaului si Bucium din Cluj-Napoca, dar si de apeluri care anuntau incendii de miristi in mai toate localitatile limitrofe municipiului de pe Somes. In comuna Baciu, un deal intreg a fost cuprins de flacari si mai toti localnicii, inclusiv primarul si viceprimarul, au intervenit pentru a opri incendiul inainte de a le ajunge in gospodarii. Alte interventii au mai avut loc in Colonia Faget, in localitatile Fizesu Gherlei, comuna Aiton, satul Vlaha din comuna Savadisla, satul Cimpenesti din comuna Apahida, in localitatea Floresti, in satul Vilcele, in comuna Hasdate, in Petrestii de Jos, satul Craiesti, in localitatea Aghires si in comuna Izvoru Crisului. Practic, simbata, Clujul a fost inconjurat din toate partile de flacari. „Se intervine de obicei cu maturi, nu tot timpul
se foloseste apa. Oricum, in aceasta perioada se inregistreaza un mare numar de incendieri de terenuri datorita curateniei de primavara", a declarat plutonierul major Constantin Grebla de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

Foc pe pirtia de schi

Simbata dimineata, masinile de interventii ale pompierilor au pornit catre pirtia de schi din Feleac. Cum zapada a plecat de mult, iar meteorologii nu mai anuntau sanse de precipitatii sub forma de ninsoare, oamenii au dat foc vegetatiei uscate de pe pirtie, doar ca focul le-a cam scapat de sub control si a amenintat intreaga instalatie de telescaun. Flacarile nu le-au ridicat mari probleme pompierilor, insa in urma acestora au ramas mai multe parcele pirjolite.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Clujul, inconjurat de flacari
Astra Sport Pariuri: Clujul, inconjurat de flacari
Astra Sport Pariuri: Clujul, inconjurat de flacari
Astra Sport Pariuri: Clujul, inconjurat de flacari