Astra Sport Bets

Astra Sport Bets - Pariuri Sportive de calitate

Bet365

Cortul dintre palate

Vad ca domnii Basescu si Tariceanu vor sa intre in puscarie pentru insulta si calomnie alaturi de jurnalisti, care au deja bilete de protocol de la Curtea Constitutionala. Dar n-o sa-i primeasca la Jilava, nici pe presedinte, nici pe premier, caci au imunitate
pentru declaratii politice, cum ar fi: Mincinosule! Lichea! Impostor! Marsavie! Carevasazica, intre palatele Cotroceni si Victoria s-a ridicat un cort si politica statului roman se face la usa lui. Daca asa e moda acum, daca langajul asta e trendy la cel mai inalt nivel, eu zic ca si analistii politici sunt obligati sa-si adecveze termenii in consecinta. De exemplu, as propune un concept, un construct politologic operational pentru a descrie esenta demersului basescian vizavi de Tariceanu: "Te-am luat da la ma-ta d-acasa, in fusta fara jupon", ii zice in tot momentul presedintele legitimului sau luat cu acte in decembrie 2004.
Cand dl. Basescu aminteste de faptul ca l-a dus de mana pe Tariceanu ca sa-l arate la lume in campanie
, traducerea in termenii Noii Analize este: "Te-am cultivat, bai, Caline, te-am dus la chermeza si meci..."

La randul sau, premierul Tariceanu construieste o refutatio sintetizabila asa: "Pai, draga mea jumatate, daca eu aveam blenoragie, sa spun eu ce sifilis ai tu, crezi ca l-ai tuns odata cu suvita?"

Astept cu interes o lucrare stiintifica a unui politolog cu barba pe aceasta tema.

Blog Archive

Astra Sport Pariuri: Cortul dintre palate
Astra Sport Pariuri: Cortul dintre palate
Astra Sport Pariuri: Cortul dintre palate
Astra Sport Pariuri: Cortul dintre palate